A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури та туризму Яготинської міської ради

Семінар - практикум для клубних та бібліотечних працівників

Дата: 03.02.2022 16:11
Кількість переглядів: 548

   03.02.2022 відбувся черговий семінар - практикум, який за традицією  збирає працівників закладів культури Яготинської громади.  І як завжди він пройшов цікаво та  змістовно,  але не звичайно.

    Незвичним був і сам початок зібрання. Адже всіх працівників було запрошено у оновлений читальний зал центральної бібліотеки для дорослих, де на перегляд їх чекала виставка «Чарівні дзвіночки» із персональної виставки Л.Соколенко, а ще бібліографічний огляд нової літератури та літератури по народознавству, який провела бібліотекар Мартиненко Н.

    Продовженням семінару були перегляди презентацій сіл Фарбовано та Засупоївка, які підготували бібліотекарі спільно з клубними працівниками відповідних населених пунктів.

    Презентація та розповідь про обереги української хати, яку провела завідувачка відділом обслуговування центральної бібліотеки для дорослих Чайка М., була насичена цікавими фактами із минувшини.

    Розповідь про роботу літературних об`єднань прозвучала у наступному блоці. Бібліотекар центральної бібліотеки для дітей Товсенко Л. поділилась досвідом про роботу лялькового театру Золотий ключик», що діє при бібліотеці та діяльність літературно-мистецького клубу «Поетичне сузір`я Яготинщини», керівником якого вона є.

 Досвідом роботи клубних закладів поділився завідувач Черняхівського сільського клубу Пивак В., а провідний методист Яготинського міського будинку культури Борщик О. надала методичні рекомендації працівникам культури по підготовці та проведенню свята «Щедра Масниця», відзначення якого не за горами.

    Родзинкою семінару була зустріч із неординарною особистістю,  в плані творчості,  Бельмегою Т.  Тетяна Вікторівна - декан денної форми навчання «Мистецького інституту художнього моделювання та дизайну», останні роки проживає у селі Сулимівка.  Із її розповіді ми дізналися про різні техніки виробів із паперу, про вплив творчості на особистість. І саме головне -бажаючі мали  змогу бути присутніми на майстер класі  майстрині.

   

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора