A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури та туризму Яготинської міської ради

З нагоди 210 річниці від дня народження Ч. Діккенса працівники Яготинської центральної бібліотеки для дорослих презентують літературне знайомство

Дата: 08.02.2022 16:46
Кількість переглядів: 332

Цього тижня у бібліотеках Яготинської централізованої бібліотечної системи проходять низка заходів до ювілейного дня народження англійського письменника-реаліста  Чарльза Діккенса.   Його книгами  ми  захоплювалися ще зі шкільної парти.  Популярність творів  письменника завжди була дуже високою.  Адже вони пронизані дотепністю, що впливають на характер і спосіб мислення.

Найзнаменитіші романи Ч. Діккенса «Посмертні записки Піквінського клубу», «Домбі й син», «Пригоди Олівера Твіста», «Холодний дім», «Великі сподівання»,  «Наш спільний друг» та багато інших. Всі ці книги є у фондах наших книгозбірень.  Тож цього тижня працівники бібліотек більш детально знайомили своїх користувачів з творами  автора та книгами про  його життя.  

Зокрема у центральній бібліотеці для дорослих було проведено літературне знайомство «Щасливець літературної долі». У  сільських бібліотеках презентовано тематичні викладки літератури.

Тож запрошуємо до наших бібліотек усіх бажаючих ознайомитися із творчістю Чарльза Діккенса  більш  детальніше. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора