A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури та туризму Яготинської міської ради

Персональна виставка робіт Іванни Дзюби в Яготинській бібліотеці - філії № 3 в рамках заходів до 90-річчя утворення Київської області

Дата: 11.02.2022 14:38
Кількість переглядів: 583

   В рамках заходів до 90- річчя утворення Київської області в  Яготинській бібліотеці - філії №3  Яготинської  ЦБС (міська бібліотека для дорослих) презентовано персональну виставку робіт талановитої  нашої читачки, учениці  10 класу  ОЗО Яготинської ЗОШ №1  Іванни Дзюби . Її роботи представлені у колоритній та неповторній авторській манері.  Іванці подобається малювати пейзажі та портрети, натюрморти та тварин. Її кольорові малюнки зразу привертають до себе увагу композицією та казковим колоритом і породжують  радісні думки про чудовий навколишній світ.

   Кожна людина має дар Божий. І чим швидше вона розкриє в собі цей дар та відчує потребу в його вираженні, тим раніше вона зможе наповнити своє життя, улюбленою справою, прикрасити світ своєю творчістю та неповторністю.

   Запрошуємо всіх охочих до міської бібліотеки для дорослих  познайомитись з картинами та з різними творчими виробами юної майстрині.

   Виставку можна буде переглянути протягом місяця за адресою : м. Яготин, вул. Клубна 4а




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора