A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури та туризму Яготинської міської ради

Зорепад перемог учнів Яготинської дитячої школи мистецтв

Дата: 15.02.2022 08:23
Кількість переглядів: 491

Січень 2022 року,  незважаючи на всі складності карантинного періоду, був надзвичайно плідним для учнів Яготинської дитячої школи мистецтв на нові здобутки та перемоги у різних мистецьких конкурсах.
З 28 по 30 січня проходив Всеукраїнський багатожанровий дистанційний конкурс мистецтв «Різдвяна Україна». Прослуховування та оцінювання конкурсних програм здійснювало журі у складі відомих працівників культури та визнаних діячів мистецтв, лауреатів міжнародних конкурсів, кваліфікованих фахівців у своїй галузі. Серед розмаїття дитячих талантів об’єктивне журі конкурсу все ж таки визначили кращих учасників-конкурсантів. Серед величезної кількості учасників конкурсної програми (всього 810 виступів та творів) лише 48 конкурсантів отримали найвищу нагороду – Гран-Прі.

В номінації «Інструментальний жанр» Гран-Прі отримав дует у складі Євгенії Демиденко та Олександра Хорольського (викладач І. Самоп’ят).
Дипломами Лауреата I премії нагороджено Дарину Бригінець, Ярослава Лук’янченко (викладач О. Красна); Богдана Власова, Олександра Хорольського (викладач І. Самоп’ят).
Лауреатами II премії в цій номінації стали: Анастасія Блощинська (викладач І. Самоп’ят); дует Аліпії Безсмертної та Софії Завертайло (викладач С. Старостина).
Дипломом II премії в номінації «Образотворче мистецтво» нагороджено Артема Павлика (викладач Г. Бойко).
Вперше у номінації «театральний жанр» з уривком із драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» (режисер-постановник викладач І. Самоп’ят) виступили Аля Храпко та Олександр Дигало. І як результат – отримали Дипломи Лауреатів II премії та відзнаку «Приз глядацьких симпатій» за кількістю лайків у групі організаторів конкурсу соціальної мережі Фейсбук.
За участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчої молоді «Соняшник» Диплом Лауреата I премії в номінації «інструментальний жанр» отримав Іван Безсмертний (викладач С. Старостина).
Всі викладачі за підготовку конкурсантів отримали Подяки.
Звичайно, отримання високих відзнак у творчих конкурсах це результат щоденної праці учнів та викладачів нашої школи.
Вітаємо переможців та їхніх наставників та бажаємо подальших успіхів!

 

Алла Романова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора