A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму та релігій Яготинської міської ради

Наші творчі успіхи

Дата: 28.09.2022 16:45
Кількість переглядів: 253

         Наша Яготинщина дійсно  багата   талановитими  людьми. І радує те, що різноманітність талантів стає все більшою.  Сьогоднішнє суворе життя простіше  можна пережити лише займаючись улюбленою справою. А улюблена справа молодої майстрині Наталії Шевченко – створення   ляльок. Спочатку це були персонажі казок.   А далі творча фантазія привела її до   українських оберегів ляльок-мотанок.  Така  іграшка не просто  фігурка для ігор, а справжній амулет і талісман для сім`ї.

   Зараз вона є керівником гуртка  «Творча майстерня», що діє при Яготинському міському будинку культури, де навчає дітей  виготовляти іграшки  з тканин,   елементи декору оселі (віночки, топіарії та інші обереги із природніх матеріалів),  прикраси для дівчаток (обручі, браслети, намисто, брошки)  та багато інших цікавинок.

     Наполеглива праця Наталі привела до участі у Всеукраїнському фестивалі мотанок  «Наша лялька», який цьогоріч був організований культурно- просвітницьким центром «СвітЛиця»,   де отримала  диплом.    Вітаємо майстриню  Шевченко Н.В. та директора МБК Костину В.В і бажаємо нових творчих злетів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора