A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму та релігій Яготинської міської ради

ІІІ благодійний ярмарок працівників та вихованців закладів культури на підтримку Збройних Сил України

Дата: 15.12.2022 18:01
Кількість переглядів: 222

В той час як військовослужбовці відстоюють нашу незалежність, працівники та вихованці закладів культури зробили власний внесок для наближення Перемоги.

15 грудня у центрі міста відбувся ІІІ благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Мешканці та гості громади купували іграшки ручної роботи, сувеніри з патріотичною символікою, святкові прикраси, обереги і різдвяні віночки, зігрівалися гарячими напоями, ласували смаколиками та домашньою випічкою.  Тут можна було власноруч написати побажання захисникам на окопних свічках, які вирушать на передову. Без уваги не лишилася скринька для збору коштів – містяни щедро наповнювали її.

В своїх населених пунктах благодійні акції провели Богданівський СБК, Гензерівський СК, Годунівський СК, Двірківщинський СК, Лозовоярівський СБК, Сулимівський СК, Супоївський СК, Фарбованський СБК, Черняхівський СБК, Червонівський СК. Працівники Райківщинського СК та Кулябівського СБК приєдналися до ярмарки у місті.

Спільними зусиллями фронту культури на потреби захисників було зібрано 35 250 грн..

Сніг і вітер не стали на заваді учасникам заходу. Адже допомога українській армії сьогодні вкрай важлива і завдяки небайдужості, активності та спільній підтримці Україна обовʼязково переможе.

Дякуємо кожному, хто долучився до благородної справи!

Тримаймо міцно наш мистецький фронт разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора