A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму та релігій Яготинської міської ради

ВИХОВАНЦІ ЯГОТИНСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ ПРОДОВЖУЮТЬ ПІДКОРЮВАТИ МІЖНАРОДНІ ФЕСТИВАЛІ

Дата: 17.03.2023 11:05
Кількість переглядів: 364

Участь у різноманітних творчих фестивалях-конкурсах є невід’ємною частиною роботи кожного навчального мистецького закладу. Це своєрідний іспит на підтвердження рівня професійності для учнів та викладачів. Зокрема, Яготинська дитяча школа мистецтв не зупиняється у підкоренні нових вершин.

Переможцями Всеукраїнського багатожанрового дистанційного конкурсу «Різдвяна Україна» стали:

І місце - Аліпія Безсмертна (фортепіано), Анна Калашнік (синтезатор) викладач С. Старостина;

II місце – Софія Завертайло, Владислав Лабунець, Олександр Опанасенко (синтезатор) (викладач С. Старостина);

II місце – інструментальний ансамбль молодших класів «Перлинки» у складі: Єльвіри Хотиненко, Івана Ткачука, Тихона Мараховського, Ілони Пелехань, Аліпії Безсмертної, Софії Завертайло, Івана Безсмертного та концертмейстера Світлани Старостиної (керівник З. Гудкова).

В Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв і талантів «Дитинства казка» Дипломом Міні Гран-прі нагороджено Вероніку Поліщук, а Тихона Мараховського – Дипломом I премії (викладач З. Гудкова, концертмейстер С. Старостина).

Вихованці показали свою майстерність у дистанційному Міжнародному фестивалі-конкурсі «Славянски венец» (Болгарія) і потішили своїми результатами та здобутками:

І місце – вокальний ансамбль «Віста» у складі Анастасії Сахно, Тетяни Панькевич, Марії Купрій, Софії Шевченко, Софії Стріхи, Романа Дорошенка, Олександра Кисіля, Поліни Величко (керівник В. Кисіль),

І місце – відеокліпи за участі учнів-вокалістів Романа Дорошенка, Алевтини Храпко, Олексія Троцюка (викладач В. Кисіль, кліпмейкери А. Нескорожена, А. Романова);

І місце – зразковий дитячий хореографічний ансамбль «Барвінок» (керівник З. Козачок);

І місце – Олександр Хорольський (синтезатор) (викладач І. Самоп’ят);

II місце – зразковий дитячий хореографічний ансамбль «Барвінок» (керівник З. Козачок);

II місце – Олександр Кисіль, Роман Дорошенко (синтезатор) (викладач І. Самоп’ят);

II місце – інструментальний ансамбль за участі учнів Дарини Бригінець, Тетяни та Іллі Грудзевич, Анни Романової, Наталії Красної, Катерини Друченко та керівників Ольги Красної, Світлани Гладишевої;

II місце – відеокліп дуету Софії Стріхи та Анастасії Сахно, (викладач В. Кисіль, кліпмейкер А. Нескорожена);

А ще вихованці Яготинської дитячої школи мистецтв отримали запрошення до Болгарії для участі у фіналі конкурсу, який відбудеться влітку.

За участь у І Всеукраїнському конкурсі вокально-інструментального мистецтва ім. М.В. Лисенка  «Ой, заграйте, музиченьки», присвячений видатному українському, композитору, піаністу, диригенту, педагогу, збирачу пісенного фольклору та громадському діячу – Миколі Віталійовичу Лисенко вихованки викладача І. Самоп’ят  стали Лауреатами І премії – Анастасія Блощинська (синтезатор) та ІІ премії – Варвара Чаяловська (фортепіано).

Родзинкою конкурсу стала команда почесних журі,  серед яких були Ольга Всеволодівна Лисенко та Лисенко Микола Віталійович (молодший).

За підготовку конкурсантів кожен викладач отримав Диплом за професійну майстерність та фахову роботу.

Вітаємо всіх переможців та бажаємо нових творчих злетів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора