A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму та релігій Яготинської міської ради

Концерт вихованців Яготинської дитячої музичної школи до Дня Матері

Дата: 15.05.2023 16:23
Кількість переглядів: 281

Щасливі усмішки, оплески, квіти й фото на згадку – так завершився звітний концерт хореографічного і вокального відділів Яготинської дитячої музичної школи, присвячений Дню Матері.

Півторагодинна програма вражала яскравими сольними й колективними номерами, калейдоскопом костюмів і образів і була зіткана із найкращих номерів, сповнена енергетикою світла і тепла, словами вдячності і любові для найдорожчої людини на землі.

Музичні вітання зі сцени надсилали Влада Воловага, Олег І Аня Лабудяк, Аня і Олексій Редька, Діана Півак, Богдан Кудрявський, Саша Косяченко, Ніколь Кругляк, Даша Борисенко,   Юля Антоненко, Аліна Литвиненко, Діана Горбатко (викладач Єрмоленко Т.М.). Публіка емоційно підтримувала учасників зразкового хореографічного ансамблю «Лабіринт» (керівник  Граб В.А.) та хореографічного колективу «Карамельки» (керівник Сидоренко-Кисіль А.М.).  

З вітальним словом звернулася директор Яготинської ДМШ Тетяна Єрмоленко. Вона дякувала матерям за підтримку, силу і терпіння і зичила жінкам гордості за своїх діток, миру в серці та в державі, найшвидшого повернення з фронту другої половинки, яка зараз виборює Перемогу.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора