A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури та туризму Яготинської міської ради

Про стипендії Президента України для молодих письменників і митців

Дата: 06.06.2023 14:13
Кількість переглядів: 330

Указом Президента України від 30 грудня 2022 року №177 «Про додаткові заходи щодо державної підтримки культури і мистецтва в Україні» засновано 250 щорічних стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадноциркового мистецтва та кіномистецтва (віком від 14 до 35 років, які мають творчі досягнення). Положення про порядок призначення стипендій Президента України затверджено Указом Президента України від 23 січня 2018 року № 13 (зі змінами).

Держмистецтв відповідно до Положення про Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 травня 2020 року № 434 організовує в установленому порядку роботу з надання стипендій Президента України.

З метою надання роз’яснень щодо вимог до оформлення документів та порядку відбору кандидатів на здобуття стипендій Президента України Держмистецтв передбачено проведення онлайн-семінару 15 червня 2023 року. Для участі у семінарі необхідно до 12 червня 2023 року заповнити анкету за посиланням: http://surl.li/hhpzc.

Онлайн-семінар проходитиме на платформі Zoom. Посилання на Zoomподію буде надіслано кожному учаснику на вказану в анкеті електронну пошту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора