A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму та релігій Яготинської міської ради

З вірою у ЗСУ і Миколая

Дата: 07.12.2023 14:32
Кількість переглядів: 330

Низку довгоочікуваних зимових новорічних і різдвяних свят відкриває День Святого Миколая.

За гарною традицією, що бере початок з 2001 року, свято цього дня проводить Яготинська музична дитяча школа. Його організатором та натхненником багато років залишається Тетяна Єрмоленко, директорка закладу. У зв’язку з Сovid-19 та повномасштабним вторгненням росії на територію України святкування три роки поспіль не проводилися.

Концерт до Дня святого Миколая в Яготинському міському будинку культури зібрав аншлаг. Новорічно-різдвяна атмосфера запанувала ще при вході до глядацької зали. Публіка тішились, що попри всі складнощі має змогу насолодитись мистецтвом, запевняючи, що добро переможе і війну.

Яскравими костюмами, палкими виступами, піснями та танцями зустрічали головного гостя – Миколая – вихованці вокального та хореографічного відділів. Крім чудотворця, справжні дива, впродовж майже двох років, творять Збройні Сили України. Про це промовисто йшлося у всьому феєричному дійстві. В кожному номері відчувалася гордість за українську армію та подяка військовослужбовцям за можливість самореалізації.

Разом з Миколаєм діти запалили яскраві  вогники-дороговкази на світле й мирне майбутнє України. З неповторною аурою добра і фінальною піснею «Ліхтарики» артисти розчулили присутніх. В свою чергу, Миколай приніс у торбинці вихованцям дитячої музичної школи сертифікат на поїздку до Києва на новорічне свято.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора