A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму та релігій Яготинської міської ради

Побачення з Різдвом

Дата: 21.12.2023 16:39
Кількість переглядів: 237

З метою популяризації національних духовних цінностей та українських традицій Департамент культури та туризму разом із Київським обласним центром народної творчості організували та провели 21 грудня культурно-мистецьку акцію «Побачення з Різдвом». Можливість в ній представляти Яготинську громаду видалася відділу культури та туризму Яготинської міської ради.

У фоє Київської обласної державної адміністрації гостей зустрічали дідухи – автентичний символ Різдва, – які привезли з собою аж 17 громад Київщини. Кожен з них вражав якщо не красою й оригінальністю, то масштабністю.

Крім виставки дідухів, публіку манила-дивувала-захоплювала виставка-продаж виробів ручної роботи: ляльки-мотанки та авторські ляльки, писанки й прикраси, вироби з лози та шерсті, рушники і картини, розписні тарілі, різдвяні зірки та іграшки на ялинку… Адже тут зустрілися ті, хто прагне зробити світ прекрасним і не уявляє свого життя без мистецтва.

До того ж святкову атмосферу доповнили колядки, щедрівки, віншування у виконанні дитячих колективів.

За участь та вагомий внесок у розвиток культурного потенціалу Київщини, збереження вікових традицій українського народу, високий професіоналізм та творчий пошук, відділ культури та туризму Яготинської міської ради нагороджено дипломом, а майстрам Яготинської ТГ Наталі Григоровій, Тетяні Чорнобай, Наталі Шевченко, Юлі Леус, Наталі Коваленко, Ользі Шут, Юлі та Дмитру Гулінським оголошено подяки.

Най Різдво принесе нам величезну радість, тепло та довгоочікувану перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора