A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури та туризму Яготинської міської ради

Мелодії душі

Дата: 13.03.2024 15:12
Кількість переглядів: 50

Нещодавно вихованці Яготинської дитячої школи мистецтв класу викладачів Самоп’ят І.Б. та Кисіль В.М. подарували своїм батькам, викладачам та гостям концерт «Мелодії для душі». Виступи юних артистів вражали своїм різнобарв’ям музичних номерів, напрямків та стилів: від українських народних та патріотичних пісень  до сучасних та джазових композицій.  Все це поєдналося з чудовою поезією у виконанні Поліни Величко, Олександра Кисіля, Романа Дорошенка, Софії Шевченко та ведучого заходу Сергія Дорошенка.

Яскравим вкрапленням  в концертну програму став виступ Ірини Самопят з інструментальною композицією «Андреа. Історія кохання» та  пісня  Наталки  з опери «Наталка Полтавка» М. Лисенка в супроводі її вихованки Анастасії Блощинської.

Чудову атмосферу заходу створювали вихованці Евеліна Боярська, Габрієла Потапенко, сестри Вікторія та Валерія Онищенки, Максим Скуба, Анастасія Блощинська, Єлизавета Руденко, Олександр Кисіль, Роман Дорошенко, Аріна Трегуб, Поліна Величко, Єва Супрун, Софія Стріха, Софія Шевченко, вокальний ансамбль молодших класів та вокальний ансамбль «Віста».

Глядачі в захваті сприймали та підтримували бурхливими оплесками та оваціями виступи артистів.

Тож нехай весна живе у серці щодня, за будь якої погоди та настрою. Будьте щасливі, бережіть себе!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора