A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури та туризму Яготинської міської ради

Автограф-зустріч із Наталкою Климась

Дата: 21.03.2024 16:46
Кількість переглядів: 45

Сьогодні в центральній бібліотеці для дорослих відбулася автограф-зустріч із письменницею, гумористкою, постмодерністкою, психологинею та нашою землячкою Наталкою Климась. Її твори – це народна любов, бо написані вони суржиком, а їх героїв можна зустріти у кожному провінційному містечку. До речі, літераторка зізналася, що прототипами її персонажів виступили сусіди з Яготина та Броварів, де вона нині мешкає.  

Позитивного  заряду на весь день публіці додали життєві етюди з власних збірок, які письменниця зачитала.

За рекомендацією письменника Любка Дереша, на курсі якого навчалася   письменницькій майстерності, Наталка видала цикл новел про життя провінційного містечка під обкладинкою «Зарази». Збірка стала переможцем Всеукраїнської літературної премії для авторів-дебютантів «Перша ластівка». Далі світ побачив ще дві книги – «Шопопало» та «Потіряшка».

Ці компактні книжечки гумористичного характеру про звичайних провінційних людей, їхнє життя і побут Наталка Климась подарувала Яготинській централізованій бібліотеці ще рік-два тому і вони доступні в кожній бібліотеці Яготинської міської  територіальної громади. До вищезгаданих книг письменниця презентувала новеньку «Мою мамку звуть Івановна».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора