A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури та туризму Яготинської міської ради

Засідання методичного об’єднання мистецьких шкіл

Дата: 01.04.2024 16:43
Кількість переглядів: 56

Днями в рамках міського методичного обєднання мистецьких шкіл відбулася творча зустріч викладачів мистецьких шкіл Яготинщини із колегами Згурівської музичної школи.

Головною темою засідання  стало   проведення   майстер-класу   викладача вищої категорії Яготинської дитячої школи мистецтв Ірини  Самоп'ят  зі здобувачкою  мистецької  освіти  Згурівської  музичної  школи  5  року навчання базового  підрівня  Оленою Тетеріною.

Розпочався майстер-клас з детального показу прийомів гри та роботою над  музичними творами. Викладач показала  технічні способи, завдяки  яким   швидше і професійніше можна  засвоїти  музичний  матеріал, надала фахові настанови.  Сама ж  учениця уважно та старанно намагалася виконувати рекомендації  викладача.  Заняття  пройшло  на  високому  професійному рівні у формі творчого спілкування з професійними, практичними порадами.

На заході  з доповіддю на тему «Методи та форми роботи в класі фортепіанного ансамблю» виступила   викладачка  Згурівської  музичної  школи  Ткачук  Олена  Петрівна.  Вона  поділилася  практичним  досвідом  в роботі  з учнями, методами  гри,  які допомагають  швидше  зігратися  в  ансамблі, викликають  цікавість  та заохочують  до  сумісного музичення.

Час творчого спілкування пролетів непомітно і з користю, а головне –  в атмосфері щирості, теплоти, позитиву. І це викликає    бажання  продовжити  започатковану  традицію проведення  майстер-класів  в рамках  обміну досвідом  між школами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора