A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму та релігій Яготинської міської ради

ІV благодійний ярмарок працівників та вихованціі закладів культури

Дата: 30.04.2024 16:39
Кількість переглядів: 178

Збройні Сили України запекло відстоюють нашу незалежність, а працівники та вихованці закладів культури продовжують боротьбу на творчому фронті.

Напередодні Великодня культурно-мистецька родина організувала та провела ІV благодійний ярмарок з метою підтримки славних бійців.

Містян та гостей запрошували придбати вироби ручної роботи, сувеніри на згадку, смаколики, домашню випічку, підписати листівку захисникові.

До спільної молитви за Україну учасників ярмарку закликав протоієрей Михайло Сенів, настоятель Православної церкви України, а естрадне тріо «ДивоСВІТ» Яготинського міського будинку культури (керівник Сергій Павленко) підтримав піснею наш мистецький дух. Адже ми співаємо, щоб хтось мав сили тримати в руках зброю, хтось – перераховувати кошти, зашивати рани, готувати їжу, ходити на роботу, а хтось – оберігати і виховувати нове покоління, яке теж буде співати.

У підсумку, спільними зусиллями вдалося зібрати 21 тис. грн.. Кошти, смаколики та підписані листівки волонтер Марія Роговець адресує нашим хлопцям на Запорізькому напрямку.

Добро, яке ми спільно робимо для українського війська, обов’язково повернеться перемогою України. Віримо, що збиратимемо із золотих нив врожаї радості, а блакитне небо буде без ракет і шахедів.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора