A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури та туризму Яготинської міської ради

Новини

Магія бісеру Валентини Ткаченко

…Бісеринка за бісеринкою оживають на полотні ніжні пелюстки троянд, вечірні веселкові іриси, колишеться золоте колосся… Ворушяться складки поділу сукні піаністки. Матінка ніжно пригортає до грудей немовля. Суворо дивиться з-під чорних густих брів Кобзар і спокійний мудрий погляд Лесі зосередився на осінньому пейзажі за вікном… 

11:12 05.09.2023

Симфонія літа

Найвищою нагородою – Дипломом Лауреата премії Гран-Прі – нагороджено викладача Яготинської дитячої школи мистецтв Аллу Романову на Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Симфонія літа», організованого Центром освітніх інновацій та Творчості «Гармонія».

15:35 31.08.2023

Фестиваль-конкурс мистецтв "Ukraine gold star"

Щиро вітаємо дует скрипалів, Яготинської дитячої школи мистецтв, у складі Друченко Катерини та її викладача - Світлани Гладишевої з перемогою та здобуттям Лауреата І Премії у двотуровому міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв "Ukraine gold star"

08:22 10.08.2023

Сходинками вокальної майстерності

Ще одна перемога стала свідченням таланту, наполегливої праці та безмежного потенціалу солістів Яготинщини. Тетяна Панькевич та Олексій Троцюк, учні класу сольного співу Яготинської дитячої школи мистецтв, стали Лауреатами І премії Міжнародного двотурового багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «Моя Мистецька Україна 2023», проведеного за сприяння Головного управління культури міста Братислава та Міжнародного порталу OREA FEST.

12:42 31.07.2023

Етнофестиваль "ФолькКрай-2023"

З нагоди Дня Української Державності, в рамках обласного культурно-мистецького проекту «ФолькКрай», на території Музею народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини міста Переяслав відбувся етнографічний захід «Толока»,  що проходив під егідою Київської обласної ради,  Департаменту культури та туризму Київської обласної державної адміністрації, Київського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи. 

12:15 31.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора