A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури та туризму Яготинської міської ради

Новини

Все буде Україна!

5 травня на оновленій площі міста відбувся благодійний ярмарок творчих робіт працівників та вихованців закладів культури «Єдина громада – єдина країна». На ярмарці можна було придбати сувеніри, обереги, стилістичний одяг, картини та багато іншого.  Всі кошти, отримані на ярмарці, перераховані на потреби ЗСУ.

16:01 05.05.2022

Зорепад перемог учнів Яготинської дитячої школи мистецтв

Січень 2022 року,  незважаючи на всі складності карантинного періоду, був надзвичайно плідним для учнів Яготинської дитячої школи мистецтв на нові здобутки та перемоги у різних мистецьких конкурсах. З 28 по 30 січня проходив Всеукраїнський багатожанровий дистанційний конкурс мистецтв «Різдвяна Україна». Прослуховування та оцінювання конкурсних програм здійснювало журі у складі відомих працівників культури та визнаних діячів мистецтв, лауреатів міжнародних конкурсів, кваліфікованих фахівців у своїй галузі. Серед розмаїття дитячих талантів об’єктивне журі конкурсу все ж таки визначили кращих учасників-конкурсантів. Серед величезної кількості учасників конкурсної програми (всього 810 виступів та творів) лише 48 конкурсантів отримали найвищу нагороду – Гран-Прі.

08:23 15.02.2022

До Дня закоханих працівники Яготинської централізованої бібліотечної системи презентують літературний колаж «Неймовірні історії кохання відомих українських поетів»

      З кожним роком День Святого  Валентина все більше популяризується в Україні. І не дивно, адже українці таки вміють кохати по-справжньому. Кохання окриляє людину і наділяє її неймовірною енергетикою. Та й якби не кохання – хіба мали б ми такі видатні творіння вітчизняних класиків як «Чого являєшся мені у сні» І. Франка, «Очі чорнії»  Є. Гребінки чи зворушливі листи Симоненка до  своєї дружини. В їхньому життєписі були історії і щасливої, і нещасної любові, що й давало літературним геніям натхнення для творчості.

15:13 14.02.2022

Персональна виставка робіт Іванни Дзюби в Яготинській бібліотеці - філії № 3 в рамках заходів до 90-річчя утворення Київської області

   В рамках заходів до 90- річчя утворення Київської області в  Яготинській бібліотеці - філії №3  Яготинської  ЦБС (міська бібліотека для дорослих) презентовано персональну виставку робіт талановитої  нашої читачки, учениці  10 класу  ОЗО Яготинської ЗОШ №1  Іванни Дзюби . Її роботи представлені у колоритній та неповторній авторській манері.  Іванці подобається малювати пейзажі та портрети, натюрморти та тварин. Її кольорові малюнки зразу привертають до себе увагу композицією та казковим колоритом і породжують  радісні думки про чудовий навколишній світ.

14:38 11.02.2022

Робоча зустріч в Управлінні туризму КОДА

09 лютого 2022 року відбулася робоча зустріч начальника відділу культури та туризму Яготинської міської ради Людмили Соколенко та головного спеціаліста Олени Павлик з начальником управління туризму Київської обласної державної адміністрації Анною Куценко та начальником відділу промоції Євгенієм Самойленко з метою налагодження та подальшого розвитку туристичних маршрутів Яготинщини, спільних проєктів з громадами Київщини, обміну досвідом щодо удосконалення туристичної галузі в громаді. Зустріч пройшла на дружній ноті, тому вирішили зробити фото на згадку.

10:27 10.02.2022

З нагоди 210 річниці від дня народження Ч. Діккенса працівники Яготинської центральної бібліотеки для дорослих презентують літературне знайомство

Цього тижня у бібліотеках Яготинської централізованої бібліотечної системи проходять низка заходів до ювілейного дня народження англійського письменника-реаліста  Чарльза Діккенса.   Його книгами  ми  захоплювалися ще зі шкільної парти.  Популярність творів  письменника завжди була дуже високою.  Адже вони пронизані дотепністю, що впливають на характер і спосіб мислення.

16:46 08.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора